taller scrap EMBOSSING

embossing_02_w

Saps que és l’embossing? És una tècnica que utilitzem freqüentment en el mon de l’scrap.  Per el proper cap de setmana com tothom estarà molt descansat després de la setmana santa farem un laboriós taller. No aprendràs ni una, ni dos, ni tres, ni quatre, ni cinc, ni sis maneres diferents de fer embossing. Si tenim temps en podrem fer fins a dotze tipus diferents. En sec, fals, amb tinta, en calent…  interessant, no?

Farem el taller dos dies el divendres 5 d’abril de 16:30h a 19:00h i dissabte 6 d’abril de 10:30h a 13:30h, el preu és de 30,00 € amb tot el material inclòs. Les places són limitades. Per apuntar-se cal trucar primer al telèfon 93.301.53.30 per confirmar la disponibilitat de places.

¿Sabes que es el embossing? Es una técnica que se utiliza frecuentemente en el mundo del scrap. Para el próximo fin de semana como todo el mundo estará muy descansado después de semana santa haremos un laborioso taller. No aprenderás ni una, ni dos, ni tres, ni cuatro, ni cinco, ni seis maneras distintas de hacer embossing. Si tenemos tiempo podremos hacer hasta doce tipos diferentes. En seco, falso, con tinta, en caliente… interesante, ¿no?

Realizaremos el taller dos días, el viernes 5 de abril de 16:30h a 19:00h y el sábado 6 de abril de 10:30h a 13:30h, el precio es de 30,00 € con todo el material incluido. Las plazas son limitadas. Para apuntarse se debe llamar primero al teléfono 93.301.53.30 para confirmar la disponibilidad de plazas.

embossing_01_w

1 comentario

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.