Carvat de segells – paper de regal

En aquest taller no tan sols aprendràs les bases del carvat de segells sinó que també podràs veure que són una eina molt fàcil i útil per estampar sobre multitud de suports. Una eina que ens permetrà personalitzar els nostres obsequis fins al punt de poder entregar-los amb els nostres propis papers de regal o targetes de felicitació!!!
Un cop ho provis no podràs parar de fer segells!

Primerament, farem una breu explicació de què cal pensar abans de començar a fer el segell; quins materials utilitzem i perquè es fa servir cadascun; i finalment explicarem per què serveix cada punta i quins són els traços bàsics que s’utilitzen normalment. Un cop detallat tot això, cada participant podrà fer dos o tres segells que podran escollir d’entre unes quantes propostes que els faré. Per acabar estamparem el que més ens agradi sobre un tros de paper de regal tot fent un patró.

Anna

“L’únic moment en el que em sento lliure és quan estic pintant” (Vincent Van Gogh)

Mai una frase havia descrit de manera tan acurada el que ja de ben petita sentia quan dibuixava o pintava.

Il·lustradora i dissenyadora gràfica, futura grabadora, ballarina de lindy hop, apasionada de la fotografia i, en general, enamorada de l’art en cadascuna de les seves formes.

DISSABTE 12 NOVEMBRE 2022

10:30h a 13:30h

30,00€ (material inclòs)

Publicada el
Categorizado como TALLER

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.