Finestra al scrap

Concurso fotografía creativa 2012

Publicada el
Categorizado como FERIAS

190 comentarios

 1. M’agrada força. La foto sembla un bitó però amb un toc de color a les lletres i resaltat amb el marc de la foto. A veure si hi ha sort!

 2. M’agrada molt aquesta fotografia, crec que capta tot el detallisme, perfeccio i vivor que es porta a terme fent scrap. El fons és preciós i les lletres donen molt de joc. Molta sort!

 3. Uau quina xulada de foto!! M’encanta els diferents contrastos que té!! És molt original . Molta sort, espero que guanyis!!

 4. Una fotografía realment bona, original i molt maca! Uns colors molt ben escollits! Es mereix ser guanyadora clarissimament!

 5. La fotografia sembla que ens vulgui iniciar un camí, com una tapa d’un llibre que vols seguir fullejant. Els contrastos del blanc i el negre (amb el seu degradat), juntament amb el color viu de logotip, atrauen la vista. M’agrada!

 6. Em sembla molt bona foto. M’encanta el joc de colors de les lletres amb el blanc i negre de la foto!! Espero que siguis la guanyadora. Moltes felicitats!!!!

 7. Muy buena foto. Tiene una buena iluminación y se distingue perfectamente el mensaje que se quiere transmitir.

 8. Jo voto per aquesta, una foto amb moviment que demostra la precisió en el treball, amb un punt de color i dins d’un marc de materials, bona combinació.

 9. Felicitats, molt bona la foto.
  Em transmet treball, precisió i perfecció.
  La llum és ideal, i m’encanta els colors de les lletres.
  Moltes Felicitats!!
  SORT!!

 10. M’encanta com resalta el color en el blanc i negre de la foto. Transmet força en una ma i moviment a l’altre… en fí: la millor!!!!

 11. Aquesta imatge m’encantaria veure-la representada com a portada de Conesa. Es veu clarament la dedicació que hi posem al fer scrap totes nosaltres.

 12. es una composició divina . per com ha treballat amb els colors .
  Que la sort estigui amb tu perque tu mereixes.

 13. es transmet tanta delicadesa que entren ganes de descubrir aquesta nova manualitat, voto per aquesta foto, es la millar

 14. Un montaje muy chulo,me encantan la mezcla del blanco y negro con los colores, llama mucho la atención.Animo seguro que ganas.

 15. Senzilla i preciosa, això si que es cura i dedicació! s’ha de tenor bona mà i està clar que l’autora en té per fer la foto tan acabada i maca.

 16. Un disseny molt adïent pel scrapbook. És molt original el muntatge de la foto en una tonalitat bistre amb les lletres de Conesa en color. Molt guai!

  Sort Lourdes!

 17. Una foto dinámica, con la mano en movimiento y sin embargo el logo nitido. Muy buena!
  Y el realce del color es todo un detalle.

 18. M’agrada molt aquesta fotografia, crec que s’ha de valorar molt el treball que té la fotografia, com a treball d’edició, ja que estem parlant de manualitats i de feina creativa, no!!!!

 19. Una foto molt creativa!. Molt bo el ressalt del color fent enfasi en el motiu principal i el dinamisme de la mà dreta treballant en el terç superior de l’imatge, contrastat amb la fermessa estàtica de la mà esquerra subjectant el recle.
  Molt bona!.

 20. Aquesta és la foto que més m’agrada. Això del scrapbook té pinta de ser molt laboriós i entretingut, m’agradaria veure com queda el resultat final.

 21. Este tipo de fotografía es alucinante. Siempre me ha encantado la fotografía de este estilo y con esos colores y ese fondo es sensacional.

 22. Esto es fotografía creativa. Sencilla pero que tiene un mensaje que transmitir claro y simple.
  Los colores captados en esta ventana le dan un toque muy dinámico al igual que las manos en movimiento.
  Una gran foto.

 23. Estas fotografías que incluyen colores tan suaves pero con un toque más intenso en el punto de atención son realmente fotografías creativas y que, a la vez que sencillas son muy interesantes.

 24. Molt bona la edició i original idea que sumen aquest resultat. Sens dubte la fotografía que més m’agrada.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.