Aquí a on he estat feliç

Descobreix l’art de l’aquarel·la i reviu un moment especial per a tu.

Recordes aquell lloc on vas ser feliç? Aquell racó del món que et porta instantàniament un somriure i un sospir. En el nostre taller d’aquarel·la, et convidem a explorar aquests records mentre aprens a pintar amb aquesta tècnica fascinant.

Submergeix-te en un viatge de creativitat i nostàlgia mentre et guiem pas a pas per crear el teu propi mapa d’aquest lloc especial. Captura l’essència i la bellesa d’aquests moments amb pinzellades d’aquarel·la.

El nostre taller està dissenyat per a tots els nivells. Amb ajuda aprendràs les tècniques bàsiques i avançades de l’aquarel·la.

A més d’aprendre habilitats artístiques, aquest taller és una oportunitat per connectar-te amb tu mateixa i amb les teves experiències més preuades.

A mesura que dibuixes i pintes, reviuràs aquests moments de felicitat i crearàs una obra que et recordarà la bellesa i l’alegria d’aquests llocs.

Uneix-te a nosaltres i descobreix el poder transformador de l’aquarel·la mentre dibuixes el mapa d’un moment en què vas ser feliç.

Anna

Luna de septiembre

Ilustradora, creativa y educadora… adora crear y compartir conocimientos y pasión por el scrapbook, el mixmedia y los arts journals

DIVENDRES 15 MARÇ 2024

17:00h a 20:00h

30,00€ (material incluido)

Publicada el
Categorizado como TALLER

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.