Balena

Descobreix l’encant del scrapbooking en aquest taller. Submergir-te en el meravellós món del scrap amb la nostra nova col·lecció anomenada «Balena». Endinsa’t en la temàtica marina mentre explorem els profunds oceans de la creativitat.

Et guiarem per crear un magnífic journal amb mix-media, on podràs combinar diferents tècniques per donar vida als teus records d’una manera única i personalitzada. Amb el scrapbooking tindràs a la teva disposició una àmplia gamma de materials per deixar volar la teva imaginació i crear peces que realment et representin.

No importa si ets una principiant o una experta, aquest taller està dissenyat per a tots els nivells. Aprendràs noves tècniques, compartiràs idees amb altres entusiastes del scrapbooking i, sobretot, passaràs un dissabte ple de diversió i creativitat.Reserva el teu lloc ara i uneix-te a nosaltres per a un dia ple d’inspiració, creativitat i diversió! T’esperem!

Anna

Luna de septiembre

Ilustradora, creativa y educadora… adora crear y compartir conocimientos y pasión por el scrapbook, el mixmedia y los arts journals

DIVENDRES 12 ABRIL 2024

17:00h a 20:00h

30,00€ (material incluido)

Publicada el
Categorizado como TALLER

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.