taller scrap CAMAFEUS

A l’agost, entre pressa i pressa, vàrem fer un taller de camafeus. Com que va sortir molt be i algunes no veu podeu assistir-hi el tornem a repetir. Partim d’una base metàl·lica, trieu un fons que us agradi i aplicant convenientment vernissos i resines aprendreu a fer una original peça. Voleu veure alguns camafeus que van fer al taller de l’agost? Els hi van sortir molt bonics, oi?

5 comentarios

 1. Me gustan los camafeos y me gustaria ir al cursillo, pero estoy fuera de Barcelona y es imposible. Si haceis algun cursillo mas por favor tenerme informada. Gracias

  1. Nos encanta que te gusten los camafeos, seguramente repetiremos este taller más adelante. Como siempre te mantendremos informada.

 2. Hola,
  són tots super «xulos»! Però tampoc em van bé aquestes dates!!!
  A veure si el torneu a fer i m’ho puc arreglar per venir, però m’agradaria assabentar-me abans, és possible que no tingueu el meu correu actualitzat?
  Moltes gràcies i felicitats pels vostre art

 3. Hola a tots, son genials i , perfectes per fer un regal. Els pots fer segons vagis bestida, igual que la fandilla, la semerreta, etc…
  Aquesta vegada no puc venir a fer-ne, ja que tinc examens tot el mes de gener, però no descarto que el pròxim curs seri. El camafeu en transporta en un temps molt especial, per tant per a mi son especials.
  Petons i fins a la pròxima.

 4. Hola!!!! Vaig fer el taller de «camafeus» a l’agost, vaig comprar el material i ara per Nadal n’he volgut fer i… es veu que dec fer malament algun pas i em van quedar tots una mica malament. Es veia el paper tacat, mullat. Us agrairia si em diguéssiu que no he fet bé. Moltes gràcies . Montse.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.