Carvat de segells

Descobreix la passió per crear els teus propis segells!

¿T’atreveixes a entrar al món del carvat de segells, però et sents una mica insegura amb el dibuix?, no et preocupis! El nostre taller està dissenyat per a persones com tu.

Aquí no només aprendràs les bases del carvat de segells, sinó que també descobriràs com pot esdevenir una eina fàcil i versàtil per expressar la teva creativitat en tota mena de projectes, com postals, etiquetes, cartes, paper de regal i molt més.

En el nostre taller descobriràs que fer segells és molt més senzill del que sembla en un principi. T’encantarà veure com les teves idees prenen vida i es transformen en segells únics i personals.

En la nostra sessió, et guiarem pas a pas des dels conceptes bàsics fins a les tècniques més avançades. Aprendràs quins materials utilitzar i per què, així com els secrets per obtenir els millors resultats. També t’oferirem una explicació detallada sobre les diferents puntes i com fer-les servir per crear traços i detalls perfectes.

No deixis passar aquesta oportunitat única d’explorar el meravellós món del carvat de segells. Veuràs com un simple segell es pot convertir en una obra d’art que durarà per sempre.

Uneix-te a nosaltres i comença a crear segells que capturin la teva imaginació i la d’aquells qui els rebin!

Anna

“L’únic moment en el que em sento lliure és quan estic pintant” (Vincent Van Gogh)

Mai una frase havia descrit de manera tan acurada el que ja de ben petita sentia quan dibuixava o pintava.

Il·lustradora i dissenyadora gràfica, futura grabadora, ballarina de lindy hop, apasionada de la fotografia i, en general, enamorada de l’art en cadascuna de les seves formes.

DISSABTE 2 MARÇ 2024

17:00h a 20:00h

30,00€ (material incluido)

Publicada el
Categorizado como TALLER

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.