TALLER D’OCTUBRE

                                          

Ja estem a octubre i continua la calor. Per aquest mes tenim un taller que us agradarà a molts. Segur que teniu algunes receptes de cuina molt especials, doncs per a guardar-les qué millor que un llibre de cuina molt especial, fet per un mateix. Pensem que aquest taller tindrà molt èxit…  ens ha sortit tant maco !!!!!!
 El taller el realitzaran la Deta i la Lidia, serà el dissabte 22 d’octubre de 10:30h a 13:00h i el preu es de 35,00 € , amb tot el material inclòs. Les places son limitades. Per apuntar-te cal trucar  al telèfon 93.301.53.30 per confirmar la disponibilitat de places. 
Ya es octubre y continúa el calor. Para este mes tenemos un taller que os gustará a muchas. Seguro que tenéis algunas recetas de cocina muy especiales,  para guardarlas nada mejor que un recetario muy especial, hecho por una misma. Pensamos que este taller tendrá mucho éxito… ¡nos ha salido tan bonito!!!!!!!!!
El taller lo realizaran Deta y Lidia el sábado 22 de octubre de 10:30h a 13:00h. el precio es de 35€, con todo el material incluido. Las plazas son limitadas. Para apuntarte llama primero  para confirmar la disponibilidad de plazas al  teléfono  93 3015 330.  

1 comentario

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.