taller scrap FAMILY

En aquests temps moderns d’ordinadors, d’internet, Wikipedies… les pàgines d’una vella enciclopèdia ens retornen al passat  i son el capritxos punt d’arrancada per fer un il·lustrat mini. Un dels fonaments de l’scrap és la paraula, no trobarem cap peça amb tant quantitat de text. L’altra fonament és la fotografia, utilitzarem gesso, stamps vintage, tinta y pintures acríliques per crear els nostres propis fons de pàgina per posar-les. Ja tan sols faltarà posar al mini totes les seves decoracions i l’original  tanca.

El taller serà el divendres 8 de febrer de 16:30h a 19:30 o el dissabte 9 de febrer de 10:30h a 13:30h, el preu és de 30,00 € amb tot el material inclòs. Les places són limitades. Per apuntar-se cal trucar primer al telèfon 93.301.53.30 per confirmar la disponibilitat de places. 

Hola,

En estos tiempos modernos de ordenadores, internet, Wikipedia… las páginas de una vieja enciclopedia nos vuelven al pasado y son el caprichoso punto de partida para hacer un ilustrado mini. Uno de los pilares del Scrap es la palabra, no encontraremos ninguna pieza con tal cantidad de texto. Otro pilar es la fotografía, utilizaremos gesso, sellos vintage, tinta y pinturas acrílicas para crear nuestros propios fondos de página para ponerlas. Y ya solamente quedará aplicar al mini todas sus decoraciones y su cierre.

El taller será el viernes 8 de febrero de 16:30h a 19:30h. o el sábado 9 de febrero de 10:30h a 13:30h, el precio es de 30,00 € con todo el material incluido. Las plazas son limitadas. Para apuntarse se debe llamar primero al teléfono 93.301.53.30 para confirmar la disponibilidad de plazas.

3 comentarios

  1. el scrapbook és unes manualitats que estan de moda i que en la tenda de conesa ens poden assessorar en tot els temes d´aquest art important d´altres llocs d´Europa

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.